Lifestyle

Paul Kenzie'nin Çorap Koleksiyonuyla Neşeli Tarzını Sokaklara Yansıt!

Paul Kenzie'nin Çorap Koleksiyonuyla Neşeli Tarzını Sokaklara Yansıt!

Paul Kenzie'nin Çorap Koleksiyonuyla Neşeli Tarzınızı Sokaklara Yansıtın!

 

Paul Kenzie, her an özenli ve şık görünmeye dikkat edenler için, kombinlerin yıldız parçası olabilecek pek çok çorap modeli sunuyor. Sıkıcı tasarımlar, kalitesiz ve rahat olmayan ürünleri görünce Paul Kenzie olarak bir şeyler yapmaya karar verdik ve Smile-Dye koleksiyonumuzu çalışmaya başladık. Erkek çorap ve kadın çorap kategorisinde tarzınızı kusursuz şekilde tamamlayacak çorap modellerimizi sizlere sunduk.

 

SMILE-DYE COLLECTION

 

Smile-Dye koleksiyonu batik desenleri keskin renkleriyle çarpıcı bir görünüm yaratırken, aynı zamanda kombinlerin enerjisini de yukarı taşıyor. Bu göz alıcı tasarıma sahip çorap modelleri ile kombinlerinize hareket katabilirsiniz. 

 

Paul Kenzie çorap koleksiyonundan bir çift giydiğinizde, güne ekstra rahatlıkla başladığınızı hissedeceksiniz. Koleksiyonlarımız sadece günlük giyimde dahi şıklığından ödün vermeyenler için değil, sporcuların da rahatlıkla kullanabilmesi için tasarladık. Dayanıklı, rahat ve terletmeyen yüksek kaliteli pamuklu kumaşı ile spor çorabı olabilir, tenis, futbol, fitness gibi aktivitelerinizde keyifle kullanabilirsiniz.

 

MOTLEY SOCKS COLLECTION

 

Şık görünüm için mutlaka detaylarla dolu bir kombine ihtiyacınız yok. Bazen en sade tasarımlar, en şık görünümler için harika seçenekler olabilir. Siz de böyle düşünüyor ve tarzınızı buna göre oluşturuyorsanız, Paul Kenzie’de tam da size göre bir koleksiyon bulabilirsiniz.  

Motley Socks Koleksiyonu, hem soft hem de canlı renkleri ile cesur ve yeniliğe açık olanların tarzını oluşturmaktadır.

Renk paletimizin en tatlı tonlarını bir araya getirerek tasarladığımız Motley Socks koleksiyonumuzda soket çoraplarımızı beğeninize sunuyoruz.

Yumuşacık kumaşları ile ev giyiminde de rahatlıkla kullanabileceğiniz çorap modellerimizi keşfetmeye hazır olun.

Motley Socks koleksiyonumuzda bulunan çizgili çoraplar spor-şık ve oldukça tarz görünümleri ile her dönem trend listelerinde yer almayı başarıyor. Özellikle de bilek kısmında çift çizgi bulunan uzun çoraplar son dönemlerin en sevilen modellerinden biri oluyor. Hem sade hem de nakışla işlenmiş logo detayı ise şık bir görünüm yaratıyor.

Paul Kenzie çorap modellerini inceleyerek tarzınızı kusursuz şekilde tamamlayacak çorap modelini seçebilirsiniz. 

Ayrıca koleksiyonumuzdaki her ürün için özenle hazırlanmış, göz alıcı tasarım kutularımız ile kendinizi premium hissedeceksiniz. 

 

YILBAŞI ve ÖZEL GÜN HEDİYESİ

 

Sadece sizin için değil, tüm ürünlerimizin sunumunu özel tasarım kutuları ile yapıyor olmamız mükemmel bir hediye olabileceği fikrini ortaya çıkarıyor. Yaklaşan yeni yıl için, yılbaşı çorabı olarak kullanabilir ya da hediye edebilirsiniz. Bildiğiniz gibi yılbaşı çorabı geleneği Avrupa ülkelerinde çok yaygındır. Çocuklar yılbaşı çoraplarını asarlar ve hevesle sabahleyin onların içini hediyelerle doldurulmuş olarak bulmayı beklerler. Bu sene yılbaşı çoraplarınızı Paul Kenzie’nin çorap koleksiyonundan seçebilir, yılbaşı hediyesi olarak da kullanmak isterseniz tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Özgün giyinmeyi sevenlere doğum günü hediyesi olabilecek, kız/erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz çorap koleksiyonlarımız, tarzınıza eğlenceli ve kaliteli bir hava katacak. 

 

Ayrıca aynı renk paletini kullandığımız diğer Paul Kenzie ürünleriyle kolayca kombinleyebilirsiniz. Comfort Flex koleksiyonundan erkek boxer, Soft Touch koleksiyonundan ise kadın slip seçtiğinizde hangi çorap modeline uygun olduğunu sayfamızda görebilir ve böylece kombininizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızda ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

çizgili-tasarım-batik-soket-tenis-çorap